Prva konferencija japanske pop kulture u Hrvatskoj, PandaKon

Ako ste zagriženi ljubitelji cosplaya, mangi i anime crtića u nedjelju možete posjetiti zagrebačku Močvaru i prvu hrvatsku konvenciju japanske pop kulture, PandaKon.

Svi fanovi japanske pop kulture mogu se zabaviti, sudjelovati u radionicama i natjecanjima, a najbolje od svega, ulaz je besplatan!


Program počinje već u podne, a podijeljen je na 3 sekcije. U prvoj, možete posjetiti predavanja i radionice, te na njima učiti origami, razmijeniti stare mange, pa čak i učiti japanski. U 17 h počinje uzbudljiviji dio, kada će se natjecatelji okušati u cosplayu ili talent showu i možda doma otići s nagradom za jedinstveni kostim ili talent.

Od 21 h pa do 3 ujutro slijedi glazbeni program u organizaciji Borne Korenya, Asian Explosiona i  Kamikaze Noise-a. Očekujte zvukove anime OST, j-popa i j-rocka. Party će biti zaokružen i modnom revijom Sophie Blue, a osim ovih programskih poslastica nudi se i Playstation radionica, anime beauty salon, gdje će vam djevojke doraditi šminku ako niste dovoljno kawaii i Photo corner ako želite ovjekovječiti vaš fantastičan kostim ispred ispred PandaKon scenografije.

 Vidimo se!


Kako do Močvare?



25. 10. 2013.

Broj posjetitelja

@ Skelin, Marochini, Suša, Lanović & Tvrdeić. Pokreće Blogger.